Kermis FM vrijdag voor de 7e keer van start vanaf Tilburse Kermis

Van vrijdag 17 juli tot en met zondag 26 juli is de evenementenzender Kermis FM weer te beluisteren, zien en volgen via radio, televisie en internet tijdens de Tilburgse Kermis. Gedurende de tien dagen van de kermis zijn ruim 200 vrijwilligers van Kermis FM de hele dag aanwezig bezoekers en thuisblijvers op de hoogte te houden van het laatste kermisnieuws en evenementen.

DJ’s

Zowel jonge talenten als DJ’s van professionele radiozenders gaan presenteren bij Kermis FM. Dit jaar worden de talenten bijgestaan door onder andere Alex en Martijn (Veronica), Erik van Roekel (Q-Music), Michiel Jurrjens (Q-Music), Frank van het Hof (Radio 2), Matijn Nijhuis (NOS) en Barry Brand (Decibel).

Kermis Vandaag

Het dagelijkse televisiemagazine Kermis Vandaag zal gepresenteerd gaan worden door Ariste Alosery (Roodkapje) en Tjalina Nijholt (Omroep Súdwest) die na een uitgebreide screentest als presentatietalenten uit de bus zijn gekomen. Kermis Vandaag is elke dag te zien via de verschillende kanalen waar Kermis FM te ontvangen is. De gehele programmering is binnekort terug te vinden op www.kermisfm.nl.

Kermis FM ontvangen

Kermis FM is niet alleen te ontvangen in de regio Tilburg via FM 105.9 MHz maar ook in heel Nederland via mediapartners Ziggo en NPO 101. Kermis FM is te zien via kabelaar Ziggo in het digitale basispakket op kanaal 999, NPO101, Omroep Brabant en Omroep Tilburg en Kermis FM is wereldwijd te ontvangen via Internet.

NPO101 bij Ziggo in basispakket

NPO 101 zendt uit van 20.00 tot en met 24.00 (met een extra lange uitzending op ‘Roze Maandag’ (12.00 tot 01.00). Ook zullen zij bijna elke show van Kermis Vandaag live uitzenden. Het evenementenkanaal van Ziggo zal de volledige eerste vier dagen (17 tot en met 20 juli) van de Tilburgse Kermis uitzenden. Als bonus zit tijdens de Tilburgse Kermis NPO 101 tijdelijk in het digitale standaard pakket bij Ziggo. Hierdoor kunnen alle abonnees van Ziggo meegenieten van Kermis FM.

Omroep Tilburg en Omroep Brabant

Omroep Tilburg zal elke dag van 21.00 tot 01.00 uur de Kermis live uitzenden (zaterdag 25/7 tot 02.00 en zondag 26/7 tot 01.00). Daarnaast is ook Omroep Brabant radio dit jaar in de ochtend weer live in de radiostudio op het Piusplein aanwezig om vanaf locatie hun ochtendprogramma te verzorgen.

Alle informatie over Kermis FM vind je via: http://www.kermisfm.nl