Kickboksen: Remy Bonjasky vs. Melvin Manhoef live op SPIKE

Vandaag, zondag 29 oktober, spelen Remy Bonjasky en Melvin Manhoef een kickbokswedstrijd in de WFL The Final 16. De wedstrijd is live te zien op SPIKE. Remy Bonjasky maakt vanavond zijn officiële comeback in het kickboksen exclusief bij WFL, terwijl Melvin Manhoef afscheid neemt van het kickboksen. De uitzending op SPIKE begint om 20.05 uur.

Samenwerking

World Fighting League (WFL) en Viacom Benelux zijn eerder dit jaar een nauwe samenwerking gestart met het gezamenlijke doel om een platform te creëren waar het Nederlandse publiek kennis maakt met huidige en aankomende toptalenten in kickboksen en MMA. Zo gezamenlijk deuren te openen om een succesvolle carrière op te bouwen in de vechtsport.

Afscheid Manhoef, comeback Bonjasky

Zowel Manhoef als Bonjasky heeft veel op het spel staan in deze bloedstollende partij tijdens Spike presents: WFL – The Final 16, dat niet anders de geschiedenis in kan gaan als het sportevenement van het jaar. Melvin “no mercy” Manhoef neemt afscheid van het kickboksen en wil dit maar op één manier doen: als winnaar. Bonjasky maakt met deze match zijn rentree en wil voor eens en altijd laten zien hoe een partij op topsportniveau eruit hoort te zien. The Flying Gentleman is terug.

Spike presents: WFL – The Final 16

Met Spike presents: WFL – The Final 16 halen WFL en Spike het fenomeen “The Final 16”, bekend van het K1-tijdperk, terug naar Nederland. Maurice Hols, SVP en General Manager Viacom Benelux: “Er is geen sport in Nederland die van begin tot eind zo spannend en dynamisch is en zoveel vergt van de atleten. Nederland heeft veel toptalent in kickboksen en MMA, veel van dit talent blijft echter ongezien. Het is onze ambitie om samen met WFL een platform neer te zetten voor dit talent zoals ten tijde van de K1. Deze fenomenale wedstrijd tussen Bonjasky en Manhoef tijdens het Final 16-toernooi is de perfecte combinatie waarin Nederlandse legendes en jong talent samenkomen.”

SPIKE

SPIKE is te zien bij KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Play en Glashartmedia op kanaal 13, Ziggo kanaal 16, Caiway kanaal 18 en T-Mobile Thuis kanaal 19. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134.

Sociale media: