Klassieker Ajax-Feyenoord live op radio en televisie

De voetbalklassieker in de Nederlandse Eredivisie Ajax-Feyenoord is vanmiddag live te volgen op radio en televisie.

Belangrijke wedstrijd

De klassieker tussen Amsterdam en Rotterdam heeft dit jaar een extra lading. De ploegen staan respectievelijk nummer 2 en 1 op de ranglijst met een verschil van zes punten. Als de club uit Rotterdam wint maken ze een grote stap richting het landskampioenschap. Feyenoord moet het wel doen zonder de belangrijke speler Tonny Vilhena. Vilhena werd deze week geschorst voor twee wedstrijden. De wedstrijd wordt vanaf 14.30 uur zonder fans uit Rotterdam gespeeld in de Amsterdam Arena. Liefhebbers kunnen de wedstrijd ook thuis volgen via radio en televisie.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports zendt de wedstrijd Ajax-Feyenoord vanmiddag live uit. De wedstrijd is vanaf 14.30 uur te zien op FOX Sports Eredivisie 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd is vanaf 14.00 uur te zien op FOX Sports Eredivisie 5. Na afloop is er een nabeschouwing te zien bij de sportzender.

NOS Studio Sport

Vanaf 19.00 uur is er een uitgebreide samenvatting te zien van ‘de klassieker’ tussen Ajax en Feyenoord in NOS Studio Sport op NPO 1. In deze uitzending ook aandacht voor de andere wedstrijden in de Eredivisie. Rond 22.20 uur zijn er analyses over onder andere de klassieker te zien in NOS Studio Voetbal op NPO 1.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord live te volgen via NPO Radio 1 in het programma NOS Langs de Lijn. Het verslag uit de Amsterdam Arena is vanmiddag in handen van Frank Wielaard en Arman Avsaroglu. De centrale presentatie is in handen van Henry Schut, Hugo Borst. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond en NH Radio

Ook de regionale omroepen uit de regio Noord-Holland en Zuid-Holland Zuid doen uitgebreid verslag van de klassieker. Radio Rijnmond doet dit in het programma Radio Rijnmond sport dat vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur is te beluisteren via de regionale radiozender. Dennis van Eersel en Sinclair Bischop doen verslag voor de regionale omroep vanuit de Amsterdam Arena.

NH Radio doet verslag van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in het programma NH Sport. Presentatie van dit programma is in handen van Rob Wtenweerde.

Beide regionale omroepen zijn in hun regio te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.