Klassieker Feyenoord – Ajax live op radio en televisie

Vanmiddag wordt de “klassieker” Feyenoord – Ajax gespeeld in de Eredivisie. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

FOX Sports

De wedstrijd is live te zien via de betaalzender FOX Sports. FOX Sports zendt de wedstrijd uit op FOX Sports 1. Tijdens de wedstrijd zal er als primeur de hartslag van honderd Feyenoord-supporters worden gemeten en als informatie in beeld worden gebracht. De actie is een initiatief van Opel en Feyenoord om aandacht te vragen voor de Hartstichting. Het werven van in totaal 200.000 vrijwilligers, is het centrale doel van de actie. De hartslag van ‘het legioen’ is live te volgen via www.opel.nl/voorhetleven en tijdens het televisie-verslag op FOX Sports 1

NOS Studio Sport

Ook bij NOS Studio Sport op televisie staat de klassieker tussen Feyenoord en Ajax vandaag centraal. Joep Schreuder blikt vanaf 13.10 uur vooruit op de wedstrijd in NOS Studio Sport op NPO 1 en NOS.nl. Om 19.00 uur is er van de klassieker een uitgebreide nabeschouwing te zien in NOS Studio Sport op NPO 1.

NOS Langs de Lijn

De klassieker tussen Feyenoord en Ajax is live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Arman Avsaroglu en Andy Houtkamp. Daarnaast is er ook aandacht voor de wedstrijden Cambuur-FC Groningen en Vitesse-AZ. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12C), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond Sport

De regionale radiozender Radio Rijnmond doet in het programma live verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord – Ajax. Radio Rijnmond is in de provincie Zuid-Holland te ontvangen via FM (93,4 MHz), DAB+,alle digitale radiopakketten en wereldwijd via internet.

NH Sport

Ook de regionale radiozender van Noord-Holland, RTV NH, doet vanmiddag live-verslag van de klassieker in een uitzening van NH Sport. Naast een live-verslag op de radio geeft de omroep ook alle ontwikkelingen rond de wedstrijd weer op een liveblog via de website van RTV NH en de app. Radio NH is in Noord-Holland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.