Klokhuis weer geselecteerd voor Gouden Stuiver

ntrHet Klokhuis (NTR) is voor de twaalfde keer geselecteerd voor de Gouden Stuiver, de publieksprijs voor beste jeugdprogramma. Ook de Slavernij Junior, Het Sinterklaasjournaal/Intocht Sinterklaas en Wat Zou Jij Doen? zijn geselecteerd. Voor de hoofdprijs, de Gouden Televizier-Ring, dingt voor de NTR College Tour mee naar de prijs.

Het publiek kan van 30 augustus tot 1 oktober stemmen op zijn favoriete programma op Televizier.nl. Op basis daarvan worden per categorie drie programma’s genomineerd voor de prijzen. Dan volgt een tweede stemronde. Het Klokhuis is al sinds de instelling van de Gouden Stuiver in 2000 vrijwel elk jaar genomineerd, maar won nog geen een keer. Wel won het in 1999 de Magriet Kinder-tv-prijs, de voorloper van de Gouden Stuiver. Hoe het dit jaar afloopt, zal blijken tijdens het Gouden Televizier Gala op 19 oktober aanstaande.

In het onderdeel Talent Award van de Gouden Televizer-Ring wordt de NTR vertegenwoordigd door Jandino Asporaat (De Dino Show), Johan Overdevest (o.a. Over de kop) en Roué Verveer (De Slavernij).

Kijk voor alle info op de stempagina Televizier-Ring op www.televizier.nl.