KNVB Beker: Achtste finales live te volgen op radio en televisie

Deze week worden de achtste finales gespeeld in de TOTO KNVB Beker gespeeld. Diverse wedstrijden uit deze ronde zijn live te volgen via radio en/of televisie.

Achtste finales

Er staan deze week acht wedstrijden op het programma in de TOTO KNVB Beker. Daarbij staan er interessante duels op het programma zoals AZ-PEC Zwolle, Roda JC-Ajax en Feyenoord-FC Utrecht.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports bezit de live rechten voor het uitzenden van de wedstrijden uit de KNVB Beker. De betaalzender zendt komende dagen alle duels live uit.

Uitzendingen

Zo zijn op FOX Sports 1 vanavond, dinsdag 18 december, de wedstrijden Willem II-AFC (18.30 uur) en AZ-PEC Zwolle (20.45 uur) te zien. Woensdag staan ODIN’59-Heerenveen (18.30 uur) en Roda JC-Ajax (20.45 uur) op het programma. Donderdag worden de wedstrijden Kozakken Boys-Vitesse (18.30 uur) en Feyenoord-FC Utrecht (20.45 uur) live uitgezonden. De wedstrijden worden uitgezonden op FOX Sports 1 en FOX Sports 2.

FOX

Het televisiekanaal FOX, dat bij de meeste aanbieders is te bekijken via het digitale basispakket, zendt donderdagavond alle hoogtepunten van de eerste twee speeldagen uit. Daarnaast wordt de wedstrijd Feyenoord-FC Utrecht op deze zender live uitgezonden.

NPO Radio 1

Diverse bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH en Radio Rijnmond extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen.