Sparta Stadion - Het Kasteel

KNVB Beker en Jupiler League van SBS6 naar Veronica

Na de UEFA Champions League verhuizen ook de KNVB Beker en de Jupiler League van SBS6 naar Veronica. Dit bericht SBS Broadcasting in een persbericht.

“Rijk aanbod”

Van de KNVB Beker worden de samenvattingen uitgezonden door Veronica en de halve finales en finale zijn live op de zender te zien. Van de Jupiler League worden alleen samenvattingen uitgezonden. De live-rechten van de Jupiler League liggen bij FOX Sports. Met de komst van beide competities “heeft Veronica aankomend seizoen een zeer rijk aanbod voor de voetballiefhebber”, aldus het persbericht.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica: “De KNVB Beker is één van de twee grote prijzen in Nederland, waarbij iedereen – van de beste profs tot en met de beste amateurs – kans maakt op Europees voetbal. De Jupiler League is de op één na grootste sportcompetitie van Nederland, een kweekvijver voor nieuw talent op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Samen met de UEFA Champions League, het meest prestigieuze Europese toernooi, bieden wij de kijker nu voetbal van topamateurs en lokale profclubs tot en met de wereldsterren van Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Volop actie op alle velden!”

Oranje blijft bij SBS6

De oefenwedstrijden van het Nederlands elftal blijven bij familiezender SBS6 want de duels van Oranje zijn events voor het hele gezin. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal en de finale van de KNVB Beker zijn ook bij SBS6 te bekijken omdat deze al om 18 uur beginnen, de tijd dat Veronica pas kan starten met de uitzendingen. Al het voetbal dat bij Veronica en SBS6 voetbal te zien is (en meer), is online live te volgen bij NUsport van NU.nl.

Meer Nederlandse series op SBS6

Over de verschuiving van de UEFA Champions League naar Veronica is eerder door Peter de Mönnink, CEO van SBS Broadcasting, gezegd: “We staan nog steeds achter de beslissing om de UEFA Champions League tot nu toe bij SBS6 uit te zenden, maar voor het aankomend seizoen ligt de situatie anders. We zijn in de positie om bij SBS6 nog meer nieuwe Nederlandse reeksen te gaan uitzenden en dat is niet te combineren met de vaststaande voetbalavonden. Veronica heeft het profiel en de programmering om met de UEFA Champions League ook iets moois mee neer te zetten. De kijker gaat dus profiteren van een rijker aanbod van onze zendergroep.”

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.