KNVB bekerfinale live op radio en televisie

voetbalVandaag nemen AZ en PSV in de Rotterdamse Kuip het tegen elkaar op in de finale van de KNVB beker. Deze finale wordt live uitgezonden op radio- en televisie.

SBS6 zendt vandaag de finale live uit. Speciaal voor deze finale zijn er extra camera‚Äôs in het Feyenoord Stadion gehangen, zodat de weergave in ieder geval al spectaculair zal zijn. De Spidercam, die boven het veld zweeft, is bovendien gedurende de hele wedstrijd te volgen via www.sbs6.nl/plus. De voorbeschouwing, met onder andere een live optreden van VanVelzen, is vanaf 17.30 uur bij SBS6 te zien. De kick-off van AZ-PSV is aansluitend om 18.00 uur, ook bij SBS6.

Hans Kraay neemt de presentatie vanuit het Feyenoord Stadion op zich. Analist Ronald de Boer is bij hem langs het veld om de wedstrijd te bespreken. Daarnaast is tijdens de voorbeschouwing een stukje te zien van het miniconcert dat VanVelzen geeft voorafgaand aan het duel. De verslaggever bij deze finale is Hidde van Warmerdam.

Radio
NOS Langs de Lijn doet rechtstreeks verslag van deze bekerfinale in een extra uitzending op Radio 1. Andy Houtkamp en Bas Ticheler verzorgen het wedstrijdcommentaar en Marc van Hintum analyseert de wedstrijd. Nabeschouwing en interviews door Ragnar Niemeijer zijn te horen in de late editie van NOS Langs de Lijn, vanaf 22.00 uur.