Kort medianieuws 6 augustus 2011

  • eredivisieliveEr is een run op de Telegraaf-actie om twee maanden gratis voetbalwedstrijden op Eredivisielive te kunnen kijken. De belangstelling voor het via internet aanmelden, is zo groot dat de website van Eredivisielive tijdelijk overbelast is. Lees verder. 
  • Rene van der Gijp is weg als analist bij Radio Veronica. Hij was de afgelopen jaren te horen op Radio Veronica met de Eredivisie update, maar door dat hij een nieuw contract heeft gesloten met  RTL mag hij geen medewerking meer verlenen aan Radio Veronica. Het gat dat Rene van Gijp achterlaat wordt op de maandag tijdelijk opgevuld door Harry Vermeegen. (Mediasite)
  • Hans Kraay Junior is zondag te gast in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Studio Ajax. Hij zal het komende jaar een aantal keer aanschuiven als analist in het voetbalprogramma. Lees verder.
  • Desperate Housewives begint binnenkort aan zijn laatste seizoen. Een goed ingevoerde bron laat weten dat het na de achtste reeks, die eind september van start gaat op de Amerikaanse tv, voorbij is met de serie Lees verder.
  • Kabelaars en televisiebedrijven in de Verenigde Staten hebben een probleem: klanten kijken niet meer genoeg porno via de televisie. Die rol is langzamerhand overgenomen door internet, waar het spul gratis wordt aangeboden. Lees verder.
  • Belgacom vernieuwt vanaf 1 september zijn internetabonnementen. Van het goedkoopste abonnement vervijfvoudigt de snelheid en gaat de limiet omhoog naar 50GB. De prijzen van de abonnementen stijgen niet volgens de provider. Lees verder.
  • Providers KPN, T-Mobile en Vodafone verdedigen het verhogen van de prijzen van mobiel internet. “Dat meerdere partijen dit nu doen, toont aan dat het noodzakelijk is”, aldus Vodafone. Lees verder.