Ontknoping Eredivisie live te volgen via FOX Sports en NPO Radio 1

De Eredivisie nadert zijn ontknoping. De voorlaatste speelronde is vandaag live te volgen via FOX Sports en NPO Radio 1.

Eredivisie

Ruim twee weken na de vorige speelronde gaat de eredivisie zondag weer verder. Eigenlijk zou vandaag, zondag 12 mei, de laatste speelronde worden, maar vanwege het spelen van de halve finales in de Champions League door Ajax heeft de KNVB de voorlaatste speelronde verplaatst naar komende woensdag.

Ajax en PSV

Na 32 van de 34 wedstrijden hebben Ajax en PSV evenveel punten (80), maar het doelsaldo is flink in het voordeel van de Amsterdammers (+81 tegen +71). Ajax speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht en PSV speelt een uitwedstrijd tegen AZ. Ook onderin de Eredivisie is het nog spannend. Alle wedstrijden worden vandaag om 14.30 uur gespeeld en zijn live te volgen op FOX Sports en NPO Radio 1.

FOX Sports

Omdat alle wedstrijden vanmiddag om 14.30 uur beginnen komt FOX Sports met een schakelkanaal op FOX Sports 1. Op FOX Sports 2 is de wedstrijd Ajax-FC Utrecht te zien en op FOX Sports 3 de wedstrijd AZ-PSV. Abonnees op FOX Sports Compleet kunnen ook via de kanalen 4, 5 en 6 wedstrijden zijn van Eredivisie. Abonnees die alleen een abonnement hebben op FOX Sports Eredivisie kunnen de wedstrijden bekijken via FOX Sports GO. Een overzicht van alle wedstrijden per kanaal vind je hier.

NPO Radio 1

Via de radio zijn alle wedstrijden live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het programma schakelt continu naar de belangrijkste gebeurtenissen op de diverse voetbalvelden in het land. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Studio Sport

Alle samenvattingen van de wedstrijden zijn vanavond vanaf 19.00 uur te zien in NOS Studio Sport op NPO 1. Deze uitzending duurt vanavond tot 20.55 uur met een onderbreking door het NOS Journaal om 20.00 uur.

Regionale omroepen

Ook diverse regionale omroepen zijn vanmiddag in de lucht met een sportprogramma waarin de clubs uit de regio worden gevolgd in de Eredivisie. Alle regionale omroepen zijn te beluisteren via Internet.

Laatste speelronde

Woensdagavond is de laatste speelronde in de Eredivisie. Alle wedstrijden beginnen dan om 19.30 uur.

Sociale media: