KPN biedt tv-zenders aan in HD-kwaliteit via ‘KPN Play’

Sinds vandaag is het mogelijk om 14 televisiezenders in HD-kwaliteit te bekijken via de dienst KPN Play.

KPN Play

KPN Play werd in 2015 geintroduceerd en combineert live televisie en on-demand diensten in één app en is beschikbaar voor iedereen met een internetverbinding. Play bevat 22 lineaire tv-zenders, HBO en HBO On Demand (on demand films, series en documentaires). De app biedt naast HBO nog meer on demand content van onder andere Comedy Central, TLC, Nickelodeon, Discovery en videoclips van Xite.

Via Programma Gemist zijn uitzendingen van NPO 1,2,3 en SBS6, Net 5 en Veronica tot 7 dagen terug te zien. Daarnaast is het mogelijk om opnames in te plannen en overal in Nederland terug te kijken wanneer dat het beste uitkomt. Gecombineerd met een Google Chromecast kan bovendien alle content op een TV worden bekeken.

HD-kwaliteit

Per vandaag worden er 14 televisiezenders in HD-kwaliteit aangeboden via KPN Play: NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7, 8 en Z, SBS 6, Net5, Veronica, Discovery Channel, TLC en Comedy Central. De genoemde zenders zijn alleen in HD-kwaliteit te zien wanneer gebruik wordt gemaakt van een Wifi-verbinding. Via een 3G- of 4G-verbinding wordt automatisch teruggeschakeld naar de standaardkwaliteit zodat het verbruik van een databundel beperkt blijft. Volgens KPN zal ook het zesde seizoen van Game of Thrones, te bekijken vanaf 25 april op HBO, via Play on demand in HD-kwaliteit worden aangeboden.

Voor iedereen beschikbaar

Play is beschikbaar voor iedereen met internet, thuis en onderweg, en voor zowel iOS als Android. En dat hoeft geen internet van KPN te zijn. Naast de lineaire tv-zenders en HBO zal ook een aantal nieuwe en unieke programma’s beschikbaar gemaakt worden die KPN speciaal heeft gemaakt samen met partners.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.