KPN breidt basispakket Interactieve Televisie tijdelijk uit

Tot en met 28 februari 2021 zijn de televisiezenders Nick Jr., Nick Toons, Nick Music, Discovery Science , MTV Music, Eurosport 2, Animal Planet en Comedy Central Extra te zien in het digitale basispakket bij KPN Interactieve Televisie. Normaal maken deze zenders onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket.

Uitbreiding

Het gaat om een tijdelijke uitbreiding van het digitale basispakket van Interactieve televisie van KPN met 8 televisiezenders. De zenders zijn tot en met 28 februari te zien via het digitale basispakket.

Kids

Op kanaal 52 tot en met 54 zijn de leukste kinderprogramma’s te zien uit het Kids-, en Pluspakket met de televisiezenders Nick Jr., Nick Toons en Nick Music.

Australian Open

Via Eurosport 2 (kanaal 36) is de komende weken onder andere tennis te zien van de Australian Open. “Ook geniet je van veel extra live materiaal bij snooker, Olympische zomer- en wintersporten en tennis Grand Slams.“, aldus KPN.

Overige zenders die tot en met 28 februari te zien zijn in het digitale basispakket zijn Animal Planet (kanaal 85), Discovery Science (kanaal 83), Comedy Central Extra (kanaal 71) en  MTV Music 24 (kanaal 110).

Meer informatie over de extra televisiezenders vind je hier.