KPN introduceert app voor smart-tv van Samsung

Aanbieder KPN heeft een app gelanceerd voor de smart-tv. De app is voorlopig alleen beschikbaar op de nieuwere smart-tv’s van Samsung.

Functies

Middels applicatie is het mogelijk om zonder extra ontvanger direct op de smart-tv live televisie te kijken, programma’s vanaf het begin terug te kijken en opnames in te plannen. De verwachting is dat de app binnenkort ook beschikbaar komt voor andere merken smart-tv’s.

iTV app

Deze nieuwe app kun je het beste vergelijken met de iTV app voor je mobiel met het verschil dat je deze app downloadt en gebruikt op je Smart TV. Superhandig, want daardoor heb je geen TV-ontvanger meer nodig.“, aldus KPN.

“Innovatie”

Net als dat de smartphone de afgelopen jaren een groeiend aantal functionaliteiten van andere apparaten heeft overgenomen, zien we een vergelijkbare ontwikkeling bij smart tv’s. Daar spelen we met deze innovatieve Smart TV app op in”, zegt Jean-Pascal Van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt van KPN. “Wij willen onze klanten de beste TV-ervaring bieden en dat kan nu ook via een app op de smart tv.

Meer functionaliteit

KPN gaat binnenkort nog meer functionaliteiten toevoegen de app. “In de nabije toekomst zullen we nog een aantal functionaliteiten toevoegen. Denk hierbij aan functies zoals On Demand.“, aldus KPN.

Meer informatie is te vinden op de speciale website van KPN.