KPN komt met flexibel en keuzevrij abonnement Hussel

Vanaf vandaag kunnen consumenten en kleinzakelijke klanten met KPN Hussel alle telefoon-, internet- en entertainmentdiensten in één abonnement naar keuze combineren.

Flexibel

De situatie kan aangepast worden aan de situatie van de klant. “Als die situatie verandert, dan kan het abonnement aangepast worden. Klanten krijgen met dit ene abonnement overzicht, flexibiliteit en bovendien korting als ze meerdere diensten afnemen.”, aldus KPN op haar website.

Onderzoek

Uit onderzoek van KPN blijkt dat veel consumenten door het groeiende aanbod aan diensten het overzicht kwijtraken en dat ze meer flexibiliteit willen in wat ze wel en niet willen afnemen. Met KPN Hussel in één abonnement kunnen klanten niet alleen internet en telefonie voor thuis en op hun mobiel beheren, maar ook tv, films, series en muziek van aanbieders zoals Netflix en Spotify.

Klanten kunnen diensten los van elkaar of samen bestellen en als ze meerdere diensten afnemen, dan krijgen ze korting. Ze kunnen hun pakket iedere maand aanpassen, afhankelijk van hun behoefte op dat moment. Ook kiezen klanten zelf de internetsnelheid die bij hun situatie past.

Nieuwe diensten

Unlimited data voor mobiel is aan de mogelijkheden toegevoegd, net als de Kids Sim en een technische helpdesk. Unlimited data voor mobiel is beschikbaar in combinatie met een KPN Thuis abonnement. Kids Sim is een apart abonnement speciaal voor kinderen met onbeperkt bellen en sms-en en 1 GB data. De nieuwe Tech Desk is een extra en betaalde dienst, naast de reguliere klantenservice, die klanten helpt met de aansluiting van allerlei producten op het internet. Naast de nieuwe diensten biedt KPN Hussel ook nog steeds het voordeel van MB’s delen, onderling gratis bellen en korting bij de combinatie van diensten voor mobiel en thuis.

Meer informatie over Hussel vind je hier.