KPN ontvangt nieuw contractvoorstel van FOX Sports

Er is toch nog een kans dat FOX Sports ook zaterdagavond nog te ontvangen is bij KPN. De aanbieder zou een nieuw voorstel hebben ontvangen van de sportzender. Dit berichten diverse media vanavond.

Op zwart?

Eerder vandaag kwam naar buiten dat KPN de doorgifte van FOX Sports vanaf zaterdagavond 18.00 uur moest gaan staken. Dit zou betekenen dat de wedstrijden die zaterdagavond op het programma staan niet kunnen worden ontvangen door de abonnees van de provider. FOX Sports zou echter vrijdagavond nog een nieuw voorstel hebben gestuurd naar de televisieaanbieder. De aanbieder krijgt de gelegenheid hier tot zaterdagavond op te reageren. Gaat KPN niet akkoord met dit nieuwe voorstel dan gaat de stekker er alsnog uit.

Verklaring

Inmiddels heeft ook FOX Sports een verklaring geplaatst op haar website: “Hoewel FOX Sports er alles aan heeft gedaan om tot een overeenkomst te komen betreuren we de ontstane situatie en bieden wij onze verontschuldigingen aan voor de hinder die u hier van ondervindt. U kunt er verzekerd van zijn dat wij er uiterst hard aan blijven werken om zo snel mogelijk tot overeenstemming te komen.”, aldus de betaalzender. De sportzender adviseert klanten contact op te nemen met de helpdesk van KPN.

Voetbal van start

Het bestaande contract tussen KPN en FOX Sports verliep op maandag 1 augustus. De wedstrijd die vanavond in de Eredivisie gespeeld wordt tussen PEC Zwolle en NEC is gewoon bij KPN te zien. Of de wedstrijden die de rest van het weekeinde worden gespeeld overal te zien zijn is nog onduidelijk. Abonnees bij Ziggo, Canal Digitaal, Online en Vodafone zijn sowieso verzekerd van de doorgifte van FOX Sports. Genoemde providers hebben of nog een lopend contract of hebben onlangs een nieuw contract afgesloten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.