‘KPN Presenteert’ nu beschikbaar voor alle klanten KPN

De programma’s onder de naam ‘KPN Presenteert’ zijn vanaf nu beschikbaar voor alle klanten van KPN. Voorheen waren de programma’s alleen beschikbaar voor klanten van KPN’s Interactieve
Televisie. Middels de nieuwste versie van de app ‘iTV Online’ is het ook voor KPN-klanten zonder interactieve TV- abonnement mogelijk programma’s en series van de exclusieve dienst te bekijken.

Voor alle KPN-klanten

Dit betekent dat ook klanten van KPN die alleen een mobiel abonnement, breedbandinternet of alleen Digitenne van KPN hebben, gratis toegang krijgen tot de programma’s van die exclusieve dienst. De programma’s kunnen worden bekeken via de iTV online app en via itvonline.nl op mobiel, tablet én laptop. Klanten kunnen daarvoor inloggen met een KPN ID. Een KPN ID is gemakkelijk aan te maken en ook te gebruiken voor andere diensten van KPN.

KPN ID

Als deze klanten inloggen met hun KPN ID zijn alle programma’s van KPN Presenteert te bekijken. KPN Presenteer biedt programma’s die exclusief voor KPN-klanten zijn te zien. Het gaat om programma’s als TOON, Clubhuis 16, Onze Helden, Voetbal International en Soundcheckers. Bij het maken van de programma’s van KPN Presenteert werkt het telecombedrijf samen met partners zoals Helden, MOJO Concerts en Voetbal International.

Meer informatie via de website van KPN Presenteert.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.