KPN Presenteert stopt met programma ’24 uur met . . . ‘

KPN stopt met het televisieprogramma ’24 uur met…’. Dit programma werd uitgezonden via KPN Presenteert. Op dit kanaal zijn exclusieve series te zien voor abonnees van KPN.

Peter Heerschop

Presentator Peter Heerschop maakt vandaag via Twitter bekend dat het programma definitief stopt. In het programma, dat bij KPN Presenteert werd geproduceerd door BlazHoffski, werden de presentator en zijn gast een etmaal lang samen opgesloten in een ruimte. Het programma was eerder te zien bij de VPRO. Bij KPN keerde het programma terug en werden er speciale sportedities gemaakt van het programma ’24 uur met…..’

Op schop

Gisteren kwam vakblad Adformatie al met het nieuws dat de programmering van KPN Presenteert op de schop zou gaan. Volgens ingewijden tegenover Adformatie zouden de kijkcijfers van de dienst tegenvallen.

“Goed gevulde pijplijn”

KPN benadrukt tegenover deze website dat de dienst blijft bestaan bij de provider. “KPN blijft doorgaan met het bieden van leuke extra´s voor onze klanten via KPN Presenteert. Voor 2017 hebben we een goed gevulde pijplijn met eigen producties en dit vullen we aan met ready made content.“, aldus  Ellen van Heerwaarden van KPN.

Toekomst

Van Heerwaarden vervolgt: “Het is nog te vroeg om iets te zeggen over hoe deze mix zich ontwikkelt in 2018. Wij kijken overigens voortdurend naar het aanbod van producten en diensten dat wij onze klanten bieden. Dat doen we ook met de programma’s van KPN Presenteert. De resultaten zijn goed, het wordt goed bekeken en klanten waarderen KPN Presenteert.“, aldus Ellen van Heerwaarden tegenover deze website.

KPN Presenteert is exclusief te zien voor abonnees van KPN via kanaal 18 (Interactieve Televisie) en on demand. Meer informatie over de dienst vind je hier.

Tweets: