KPN: RTL Lounge is zender van de maand in februari

In de maand februari is RTL Lounge de zender van de maand bij KPN TV. De zender is voor iedereen met Interactieve televisie te zien via kanaal 42.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Ferbruari

De hele maand februari kun je kijken naar RTL Lounge als zender van de maand bij KPN. “RTL Lounge brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de leukste programma’s voor vrouwelijk Nederland. Je ziet de beste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland. Zo kijk je elke ochtend de laatste afleveringen van GTST en The Bold and The Beautiful. ’s Avonds zie je exclusief een preview op de volgende uitzending. In het weekend zijn deze soaps urenlang non-stop in marathonvorm te zien“, aldus KPN.

Kanaal 42

RTL Lounge is de hele maand februari gratis te zien in het basispakket op kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Meer informatie over het Pluspakket vind je hier.