KPN: Stingray Classica is zender van de maand in november

In de maand november is tv-zender Stingray Classica de zender van de maand bij KPN Interactieve Televisie. De zender is voor iedereen met Interactieve televisie te zien via kanaal 42.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Stingray Classica

In de maand november is Stingray Classica de zender van de maand bij KPN. “Stingray Classica is dé zender die volledig gewijd is aan klassieke muziek, opera en ballet, met een toegankelijke programmering die geschikt is voor álle muziekliefhebbers. Ook zie je op deze zender de meest gevierde en inspirerende opera-, ballet- en concertuitvoeringen van vandaag de dag, maar ook nostalgische archiefbeelden. Of je nu een liefhebber bent van populaire, hedendaagse, romantische of sfeervolle klassieke muziek, je vindt het allemaal op Stingray Classica” , aldus KPN.

Kanaal 42

Stingray Classica is de hele maand november gratis te zien in het basispakket op kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Meer informatie over het Pluspakket vind je hier.