KPN vernieuwt Interactieve TV app: meer zenders beschikbaar

Telecomprovider KPN heeft de Interactieve TV app voor de smartphone geheel vernieuwd, zowel de inhoud als de vormgeving van de app gingen volledig op de schop.  Alle verbeteringen zijn doorgevoerd op basis van klantfeedback, aldus de provider.

Gebruiksgemak

“Dit komt het gebruiksgemak ten goede waardoor de kijkbeleving van Interactieve TV bij KPN verder verbetert. De app heeft een geheel nieuwe vormgeving en is nu nog makkelijker in het gebruik.”, aldus KPN in een persbericht.

Meer zenders beschikbaar

Ook is een groot aantal extra zenders vanaf nu buitenshuis te bekijken via de app, waaronder de zenders van FOX Sports, het Kidspakket en het Pluspakket. Dit is mogelijk via elke dataverbinding (zowel via wifi als 4G). Ondersteuning van de Chromecast is nog niet beschikbaar via deze app.

Uiterlijk

Ook heeft de app een compleet nieuw uiterlijk gekregen met een overzichtelijk ‘home screen’ en is de gebruiksvriendelijkheid sterk verbeterd. Zo kunnen TV-kijkers nog makkelijker navigeren tussen de verschillende zenders, films, series en opnames. Daarnaast zijn er ook compatibiliteitsissues opgelost in deze versie voor een aantal smartphones die werken op Android.

Downloaden

De vernieuwde app is vanaf vandaag te downloaden in de verschillende app stores. De tabletversie komt eind november beschikbaar. Klanten die reeds gebruik maken van de Interactieve TV app krijgen automatisch de update aangeboden, klanten die de app nog niet hadden geïnstalleerd kunnen dit doen via de verschillende app stores.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.