KPN wijzigt abonnementen en voert prijsverhoging door

Telecomprovider KPN voert per 1 juli een aantal wijzigingen door in haar abonnementen abonnementen voor Interactieve TV, Internet en Bellen (vaste telefonie). Het abonnementstarief wordt wel verhoogd: met € 2,50.

Kwaliteit, stabiliteit en veiligheid

“Wij wijzigen de tarieven om ook de komende tijd verder te investeren zodat wij de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van onze producten en dienstverlening nog verder voor u kunnen verbeteren. Zo hebben wij onlangs Netflix toegevoegd aan het menu van Interactieve TV en voegen wij KPN Veilig voor 2 apparaten toe aan uw abonnement.”, aldus de provider.

KPN Veilig

Elke abonnee met een Internet-abonnement krijgt de dienst KPN Veilig. KPN Veilig is een compleet beveiligingspakket dat je computer, tablet of mobiele telefoon beschermd tegen onder andere virussen en spyware.

Interactieve TV

Daarnaast voert de provider een aantal wijzigingen door in het televisie-aanbod van de dienst Interactieve TV. In het basispakket verdwijnt Mediaset Italia bij de provider en wordt vervangen door Rai Uno. History en PassieLight verhuizen van het pluspakket naar het basispakket. Crime & Investigation en AMC worden toegevoegd aan het pluspakket. Star Gold wordt toegevoegd aan het Hindi Pakket en ShowTurk vervangt PlanetTurk. Daarnaast wijzigen een groot aantal televisiezenders van kanaalnummer. Een overzicht van de wijzigingen is hier te vinden.

Telefonie

Ook past KPN de tarieven bij vaste telefonie aan. Vanaf 1 juli 2016 betaal je € 0,11 per minuut en € 0,11 per gesprek in plaats van € 0,10 per minuut en € 0,10 per gesprek. Deze tarieven gelden alleen buiten je BelOnbeperkt periode .Per 1 juli 2016 is het niet meer mogelijk om je vaste telefoon door te schakelen naar buitenlandse nummers. Deze dienst stopt omdat hier heel weinig gebruik van werd gemaakt. “Wij adviseren je om het buitenlandse nummer te delen, zodat het nummer rechtstreeks gebeld kan worden.”, aldus KPN.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.