KPN zet Nederlandse crimeserie FENIX twee weken in de etalage

Tot en met half maart zijn alle afleveringen van de nieuwe Nederlandse crimeserie FENIX voor iedereen te zien. Daarna is de serie alleen nog te zien via KPN Interactieve TV. Het gaat in totaal om acht afleveringen van de serie.

In première

FENIX ging op vrijdag 26 januari in première op het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR). Alle afleveringen zijn sinds begin van deze maand voor iedereen te zien bij KPN. Daarnaast is de serie tot half maart ook te zien voor liefhebbers die geen abonnement hebben op de dienst Interactieve TV.

Noord-Brabant

In het verhaal staan twee families uit de provincie Noord-Brabant centraal die te maken hebben met de onderwereld. Achter de gemoedelijkheid van het leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx), die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie.

Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie, maar beiden raken vreselijk verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen. De serie is geproduceerd door Lemming Film, onder regie van Shariff Korver.

Voor iedereen

Tot en met half februari is de serie voor iedereen te zien via Internet. Daarna blijft de serie gratis voor KPN-klanten met Interactieve TV.

Video