KRO-NCRV: Nadia Moussaid gaat ‘Laat op Eén’ presenteren

Nadia Moussaid (34) gaat het programma ‘Laat op Eén– met Nadia Moussaid’ presenteren voor de KRO-NCRV op NPO 1. Het programma is van 6 tot en met 31 augustus te zien op het tijdslot van Jinek op NPO 1. Momenteel is Nadia ook een van de presentatoren van het programma Brandpunt+.

“Talentvol”

Jochem de Jong, mediadirecteur KRO-NCRV: “Nadia is een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel. Nadia is een uitstekende vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van Eva.

Documentaire

Na haar studie sociale en culturele antropologie aan de VU werkte Nadia bij MTNL/VPRO en AT5. In 2015 maakte ze voor de KRO-NCRV de aangrijpende documentaire Leven, liefde & hiv, over twee vrouwen met hiv, en voor het online journalistieke platform Mindshakes de korte documentaire Lost Generation, over jongeren in Bosnië-Herzegovina, 20 jaar na de oorlog.

Brandpunt+

Nadia presenteerde voor de NTR het wekelijkse NPO 2-programma De Nieuwe Maan, het item De Bus van het NPO Radio 1-programma Nieuws & Co en was ze tevens de vaste invaller bij Nieuws & Co. Momenteel presenteert Nadia voor KRO-NCRV Brandpunt+.

Sociale media: