Laatste aflevering RTL Late Night met Humberto Tan op RTL 4

Vanavond zal de laatste aflevering te zien zijn van RTL Late Night met Humberto Tan op RTL 4. De presentator heeft ruim 1000 afleveringen gemaakt van het late night-programma verdeeld over ruim vijf seizoenen. In het nieuwe televisieseizoen neemt Twan Huys de presentatie van het late night-programma bij RTL over.

Terugblik

Humerto Tan kijkt de gehele laatste week met vaste gasten terug op memorabele momenten uit de talkshow. Tijdens de uitzendingen wist hij niet wie bij hem zou aanschuiven aan tafel en dat is ook in de allerlaatste aflevering een verrassing. Ook wordt er vandaag een wassen beeld van Tan onthult in Madame Tussauds te Amsterdam.

Blijft bij RTL

De kijkcijfers laten deze laatste week een lichte stijging zien ten opzichte van voorgaande weken. Tan blijft wel verbonden aan RTL voor de komende drie jaar. Tan gaat onder meer Dance Dance Dance en Holland’s Got Talent presenteren.

Twan Huys

In het nieuwe tv-seizoen zal Twan Huys te zijn zijn op het tijdslot van RTL Late Night. De voormalig Nieuwsuur-presentator krijgt de opdracht van de directie van RTL om de latenightshow journalistekier te maken en de kijkcijfers op te krikken.

VI Oranje blijft thuis

Vanaf maandag 11 juni zal ‘VI Oranje blijft Thuis’ tijdelijk te zien zijn op RTL 4. Dit programma is elke dag rond 21.50 uur te zien op RTL 4 en richt zich op het WK Voetbal dat volgende week vrijdag van start gaat. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp snijden ook andere relevante onderwerpen aan. Op dinsdag en donderdag zullen Van der Gijp en Derksen niet te zien zijn in de dagelijkse talkshow.