‘Leuk.fm’ nieuwe radiozender voor de Achterhoek

Vandaag is de radiozender Leuk.fm begonnen met haar uitzendingen als omroep voor de Achterhoek. Leuk.fm is te ontvangen via de frequenties van omroep Berkelland FM. De nieuwe radiozender zendt een muziekmix uit met veel Duitse en Nederlandstalige muziek, aangevuld met artiesten en nieuws uit de Achterhoek.

“Voorzien in een behoefte”

Programmaleider Bas te Velthuis van de radiozender is volgens een persbericht razend enthousiast over de start van de nieuwe zender. “We merken dat we voorzien in een behoefte. Nederlands en Duitstalige muziek is razend populair in de Achterhoek, maar er is geen enkele zender die dit combineert met nieuws uit de streek. Daarnaast is er zo veel goede muziek gemaakt in de Achterhoek die je op geen enkele zender meer hoort en daar gaan wij verandering in brengen.”, aldus te Velthuis. Voor de naam Leuk.fm is bewust gekozen om duidelijk de link met de website te leggen. Op de website leuk.fm is actueel nieuws uit de Achterhoek en nieuws over de radiozender te lezen, aldus het persbericht.

Programmering

Het nieuwe station zal de komende tijd de programmering verder uit breiden. Vanaf september zal de radiozender in samenwerking met Gelre fm dagelijks live nieuwsbulletins brengen gericht op de Achterhoek. Leuk.fm is in de Achterhoek te ontvangen in de ether via 106.0 MHz en 106.9 MHZ, via de kabel, glasvezel en wereldwijd via Internet. De lokale omroepen in de Achterhoek van Gelderland hebben besloten om meer te gaan samenwerken.

Tweets:

 

3 reacties

  1. Ik luister het nu op de tv vandaag voor het eerst goede zender voor Berkelland

  2. Vandaag was ik op bezoek in de studio in Borculo en heb een ontzettend leuk gesprek gehad met de aanwezige mensen. Hartelijk dank daarvoor. Ik wens LEUK.FM succes voor de toekomst.

  3. Een familielid van mij kan op Ziggo Leuk.fm niet ontvangen in de gemeente Doetinchem.
    Wanneer gaat dat komen?

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.