Lex Gaarthuis van de ochtend naar de avond op Radio 10

Lex Gaarthuis gaat een nieuwe show in de avond presenteren op Radio 10. Momenteel is Gaarthuis nog te horen in de ochtend op de commerciële radiozender. Vanaf maandag 3 september neemt Gerard Ekdom daar het stokje over.

‘Laat met Lex’

Vanaf maandag 3 september presenteert Lex Gaarthuis het nieuwe programma ‘Laat met Lex’, waarin hij samen met de luisteraars terugblikt op de dag. Ook een aantal populaire onderdelen uit zijn huidige programma komen terug, zoals de Guestlist waarin BN’ers de show van Lex eenmalig overnemen en hun favoriete hits laten horen. Het programma is elke werkdag te horen tussen 21.00 en 0.00 uur.

Radio-bucketlist

Lex Gaarthuis, dj Radio 10: “Na tien jaar ochtendshows presenteren ga ik nu die andere show op mijn radio-bucketlist maken: een eigen late-night show. Toen ik deze wens uitte binnen Radio 10 werd er meteen enthousiast op gereageerd. Ik ben er blij mee dat ik ook de komende jaren onderdeel blijf van het leukste radiostation van Nederland.

“Erg blij”

Roland Snoeijer, radio director Radio 10: “Steeds meer luisteraars hebben het unieke geluid van Radio 10 de afgelopen tijd ontdekt en nu bieden we ook in de late avond een uniek programma. Lex is de perfecte host om de dag mee af te sluiten, met humor en openheid en interactie met de luisteraars. We zijn dan ook erg blij dat hij zijn contract bij Radio 10 heeft verlengd.”

‘Laat met Lex’ is vanaf maandag 3 september te horen tussen 21.00 en 00.00 uur op de radiozender. Die dag start ook Gerard Ekdom met zijn nieuwe ochtendshow van 6.00 tot 10.00 uur.

Sociale media: