Lokale omroepen in actie voor Stichting Living Memories

Vandaag komen diverse lokale omroepen in Noord-Holland in actie voor de Stichting Living Memories tijdens de actiedag voor Let’s Make Memories. De bedoeling is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Living Memories.

Lokale omroepen

De lokale omroepen MeerRadio (Haarlemmermeer), Radio Aalsmeer, Rick FM (Uithoorn), JammFM (Ouderkerk a/d Amstel), Radio Tulipa (ziekenhuis Amstelland) en RTV Amstelveen werken vandaag samen. Tot 19 uur is vanuit Studio Aalsmeer een speciale uitzending te verzorgen. Deze uitzending is op al de deelnemende lokale omroepen te volgen.

Acties

Door verenigingen, sportclubs, scholen en winkeliers worden vandaag allerlei acties georganiseerd. In Studio Aalsmeer is van 8 tot 18 uur een Spinning Marathon en zijn er klusteams op pad om, tegen betaling uiteraard, klusjes op te knappen.

Stichting Living Memories

Stichting Living Memories maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden. Meer informatie over de actie vind je hier.  De uitzending is live te volgen via deze pagina.

Sociale media: