Loveland start wekelijkse radioshow op Fresh FM

Dance organisator Loveland start een wekelijkse radioshow op Fresh FM onder de naam Loveland Legacy. Vanaf komende vrijdagnacht, 4 december, wordt iedere week een uur lang de meest legendarische Loveland set uitgezonden. Dit bericht de radiozender in een persbericht.

Voor de eerste uitzending staat het Grammy-winnende duo Deep Dish tijdens Loveland ADE 2014 op het programma.

Loveland Legacy

Eén van de langstlopende en grootste organisatoren van Nederland start een eigen radioshow op Fresh FM onder de naam Loveland Legacy. Vanaf vrijdag 4 december zijn iedere week om 00:00 uur een uur lang de meest legendarische sets te horen. De sets die op het programma staan zijn stuk voor stuk opgenomen op de Loveland evenementen in de afgelopen twintig jaar.

Loveland Legacy

“In de komende weken kunnen naast Deep Dish sets worden verwacht van Speedy J, Einmusik, Secret Cinema, Dosem en Arjuna Schiks. De naam Loveland Legacy verwijst naar de erfenis van twintig jaar feesten organiseren. Ook is het de naam van de muziekspeler, die te vinden is op loveland.nl, waar nu al meer dan 500 sets te vinden zijn uit de rijke historie van Loveland.”, aldus de radiozender in een persbericht.

Fresh FM

Fresh FM is de Randstad te ontvangen via FM: 95.6 FM (Den Haag), 95.7 FM (Amsterdam), 95.9 FM (Leiden) en 103.4 FM (Utrecht). Daarnaast zendt Fresh FM uit via DAB+ in de Randstad (kanaal 8A) en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.