Luc van Rooij krijgt programma op Feel Good Radio

feelgoodradioDJ Luc van Rooij is vanaf 8 juni elke werkdag tussen 15.00-18.00 uur te horen op de lokale omroep van Pijnacker-Nootdorp: Feel Good Radio. 

 

Luc begon zijn radiocarrière in de jaren 80 bij Radio Groeistad. In de jaren 90 presenteerde hij o.a. de ochtendshow op Radio 3 en presenteerde hij op die zender ook de Verrukkelijke 15. Ook was hij voice-over van Big Brother en de stationvoice van televisiezender RTL5 en Yorin. Tot 2013 was hij te horen op Radio Veronica. Luc van Rooij is momenteel ook actief voor de lokale commerciële radiozender Gouda FM en de internetzender KX Radio. 

Eerder deze maand schoof Luc aan in het programma ‘Radiogasten’ bij Feel Good Radio op zaterdagavond. ‘Tijdens die uitzending ontstond er iets, dat oprechte gevoel van passie voor radio hing in de lucht en dat is het mooiste dat er is’, aldus zender coördinator Joey Koeijvoets. Hij vervolgt: ‘Het duurde niet lang voordat we samen het idee op tafel gooide om een programma op Feel Good Radio te gaan maken.’

Luc over zijn nieuwe uitdaging: ‘Lokaal groot zijn in je regio en vol enthousiasme iets toevoegen aan het radiolandschap. Dat vind ik leuk. Daarnaast denk ik graag mee in de grote lijnen van de zender. Bij Feel Good Radio krijg ik die kans en die pak ik met beide handen aan.’

Luc van Rooij is vanaf 8 juni iedere werkdag te horen op Feel Good Radio tussen 15:00 en 18:00. Feel Good Radio is te beluisteren via feelgoodradio.nl, in Pijnacker-Nootdorp en omgeving op 105.5 FM en 107.6FM en in de hele regio Haaglanden via Ziggo op kanaal 918.

Uitzending Radiogasten / Feel Good Radio met Luc van Rooij