Luisteraars Radio 538 laten zich vier dagen opsluiten

Hayo Theijken, Lieke Anna Haertjens, Remco de Rooij en Shirley van der Bilt uit laten zich vanaf vandaag voor vier dagen opsluiten door Radio 538.

Auto

Vandaag, dinsdag 30 januari, stappen de heldhaftige deelnemers in een auto, die geparkeerd staat in de kantine van het 538-pand. De deelnemers worden uitgedaagd om zo lang mogelijk te blijven zitten. Zij slapen, drinken en eten in de auto en mogen er alleen uit voor een korte plaspauze.

Challenges

Gedurende de dag proberen de dj’s van de radiozender de deelnemers met challenges en opdrachten te verleiden om uit te stappen. De doorzetter die het langst blijft zitten, rijdt met de Dacia Duster naar huis. ‘Blijf erin en win’ is 24 uur per dag te volgen via de livestream op 538.nl.

Keuzes

Radio 538 maakt het de deelnemers niet makkelijk om in de auto te blijven zitten. De 538-dj’s leggen op verschillende momenten contact met de deelnemers in de auto en stellen hen voor lastige keuzes. Er komen onweerstaanbare inruilvoorstellen, bijzondere challenges en opdrachten.

Ook de 538-luisteraar krijgt een speciale rol en mag mee bepalen wat er in de auto gebeurt. Indien er op vrijdagavond nog meer dan één strijdlustige deelnemer in de auto zit, wordt een finalespel gespeeld in ‘De Frank en Vrijdag Show’.

Luisteren

Radio 538 is landelijk te beluisteren via FM en DAB+, via alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: