Luistercijfers: Qmusic blijft best beluisterde radiozender

In de luisterperiode juli-augustus 2022 is Qmusic wederom de best beluisterde radiozender in Nederland. Dit blijkt uit de luistercijfers over deze meetperiode die vandaag zijn gepubliceerd Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

Top 3

Qmusic behaalt in deze meetperiode een marktaandeel van 12,5 procent. Dit is 0,6 procent lager dan het marktaandeel van de vorige meetperiode. NPO Radio 2 heeft in deze meetperiode een marktaandeel van 12,0 procent (-0,1 procent). Radio 10 heeft een marktaandeel van 9,9 procent. (+0,1 procent)

Meting

De rapportage is gebaseerd op een landelijk representatieve steekproef van 8.763 respondenten van 10 jaar en ouder. De gemiddelde luistertijd is in deze periode 2 uur en 17 minuten per dag (vorige periode: 2 uur en 21 minuten). De gemiddelde luistertijd van de luisteraars is 4 uur en 4 minuten (vorige periode: 4 uur en 4 minuten). Het

De rapportage over de meetperiode augustus-september 2022 wordt op dinsdag 18 oktober bekend gemaakt. Luistercijfers over vorige meetperioden vind je hier.

Alle marktaandelen op een rij: