Luuk Ikink ‘inval-sidekick’ bij Radio 10

Luuk Ikink is vanaf vandaag te horen als sidekick van Tim Klijn in de ochtendshow ‘Tim In de Morgen’ bij de commerciële radiozender Radio 10. Ikink vervangt Nicolas Ruis voor twee weken in verband met de vakantie van Nicolas Ruis. Luuk Ikink is al twee jaar de vertrouwde sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night. De ochtendshow is elke werkdag te horen bij Radio 10 tussen 06.00 en 09.00 uur.

Begonnen bij radio

Ikink begon zijn radiocarrière als vrijwilliger bij de Twentse lokale zender Twickelstad FM. Na zijn stageperiode bij onder andere NCRV’s BuZz op 3FM werd hij producer bij het programma van Marc de Hond bij de commerciële radiozender Caz. In 2007 maakte hij de overstap naar BNN waar hij een aantal items voor het Radio 1-programma ‘BNN Today’ voor zijn rekening nam. Luuk Ikink presenteerde ook op zondagochtend van 5 tot 7 uur het programma Start! op Radio 1. Dit programma presenteerde Ikink tot 11 augustus 2013. Sinds augustus 2013 is Luuk Ikink te zien als sidekick bij het RTL4-programma ‘RTL Late Night’.

Vrolijk en positief geluid

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “Het vrolijke en positieve geluid van Luuk Ikink past perfect in de feel good-ochtendshow van Tim Klijn. We zijn heel blij dat Luuk samen met Tim de luisteraars van Radio 10 lekker de dag laat beginnen deze zomer.”

Luuk Ikink bij BNN Today op Radio 1

Tweets: