Topper in Premier League Manchester United – Arsenal live op Ziggo Sport

De voetbaltopper in de Engelse Premier League tussen Manchester United en Arsenal is vanmiddag live te zien op Ziggo Sport. De sportzender zendt vanavond ook de derby van Madrid uit: Atlético de Madrid – Real Madrid.

Premier League

In de Engelse Premier League staat thuisclub Manchester United op een ietswat teleurstellende zevende positie. Arsenal uit Londen staat op een vierde positie met een verschil van 8 punten. ‘Man United’ zal dus moeten winnen vanmiddag om nog enigszins aansluiting te houden met de top vijf. De wedstrijd betekent ook een weerzien tussen trainers José Mourinho en Arsène Wenger en het is geen publiek geheim dat de twee elkaar totaal niet liggen.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport zendt de wedstrijd Manchester United – Arsenal vanmiddag live uit. De voorbeschouwing begint om 13.00 uur met het programma Ziggo Sport Studio en de wedstrijd zelf om 13.30 uur. Rond 16.15 uur wordt de wedstrijd Barcelona – Málaga uit de Spaanse eredivisie LaLiga live uitgezonden.

Derby van Madrid

Naast de genoemde twee wedstrijden wordt vanaf 20.45 uur ook de Madrileense derby tussen Atlético de Madrid – Real Madrid live uitgezonden op de sportzender. Real Madrid staat aan kop in de Spaanse LaLiga, stadsgenoot Atlético Madrid op een vierde positie op zes punten achterstand.

Beschikbaarheid

Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien voor alle Ziggo-abonnees met digitale televisie op kanaal 14. Kijkers die geen abonnement hebben bij kabelaar Ziggo kunnen de wedstrijden bekijken via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Het is ook mogelijk om de wedstrijden los te bestellen via diverse televisie-aanbieders of te bekijken via Internet via Ziggo Sport GO.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.