Marathonuitzending Q-music ‘Sta op tegen kanker’

qmusicVanmiddag verzorgt dj Jeroen van Inkel, in het kader van de campagne ‘Sta op tegen kanker’ van KWF Kankerbestrijding, een marathon-radiouitzending op Q-music. Uiteraard zal Jeroen de hele uitzending staand presenteren.

Sta op tegen kanker is een groeiende beweging van mensen die in actie komen om (op welke manier dan ook) een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Zo komen er tijdens de live show van Jeroen artiesten, patiënten en verschillende BN’ers aan het woord, waaronder Kim-Lian van der Meij en Frits Sissing en Gers Pardoel. Doel van deze radiomarathon is om zoveel mogelijk nieuwe donateurs te krijgen voor KWF Kankerbestrijding.

Q-dj Jeroen van Inkel ondersteunt het initiatief. Jeroen van Inkel: “Ik was negentien toen mijn opa overleed aan kanker. Dat maakte een enorme indruk. Ook mijn schoonvader is aan de ziekte overleden. Vreselijk om zulke sterke mannen te zien afglijden. Door op te staan tegen kanker, zet ik een gevoel van machteloosheid, om in actie. Zonder onderzoek kunnen we geen oplossingen vinden. We zijn op de goede weg, maar er moet nog veel gebeuren! Welke actie we ook ondernemen tegen kanker, het is er nooit één teveel.” De marathonuitzending van ‘Van Inkel’ is op 22 januari te horen van 16 tot 24 uur via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, Q-music app, via Q-music.nl of DAB+.

Benefietshow bij AVRO op Nederland 1
Ook op televisie wordt vanavond aandacht besteedt aan de actie ‘Sta op tegen kanker’. De tv-show is onderdeel van een grote campagne van KWF die sinds half oktober loopt. Duizenden particulieren en bedrijven in heel Nederland zijn opgestaan met verschillende acties.