Max Verstappen in nieuwe reclamecampagne Ziggo

Formule 1-coureur Max Verstappen is sinds vandaag te bewonderen in een nieuwe reclamecampagne voor kabelaar Ziggo.

Max Verstappen

Max Verstappen is te zien in een nieuwe commercial om de ‘Overstapweken’ van Ziggo onder de aandacht te brengen. Deze weken zijn voor de campagne omgedoopt tot ‘OverstappenWeken’. De multimediale campagne werd volgens vakblad Adformatie ontwikkeld door J Walter Thompson Amsterdam en omvat onder meer tv, radio en Internet.

Kortingsperiode

Ziggo heeft overigens de kortingsperiode bij Alles in 1-abonnementen (televisie, internet en vaste telefonie) sinds kort verkort van zes naar drie maanden. Ziggo biedt in de kortingsperiode van drie maanden alle ‘Alles-in 1-abonnementen’ voor €34,95 per maand aan.

Formule 1 en Ziggo

Het is een logische keus om de Formule 1-coureur in te zetten om het “supersnelle” Internet van de grootste kabelaar van Nederland onder de aandacht te brengen. Ziggo zal met haar sportkanaal Ziggo Sport de komende maanden veel Formule 1-wedstrijden uitzenden. Dit weekeinde werd bekend gemaakt dat commentator Olav Mol zijn contract met Ziggo Sport voor drie seizoen heeft verlengd.

Seizoen

Het komende Formule 1-seizoen gaat op 20 maart van start in Australië en telt dit jaar 21 races. Dit zijn er twee meer dan in 2015. Dit jaar staat er weer een Grand Prix van Europa op het programma (op het Bakoe Street Circuit, Azerbeidzjan) en de Grand Prix van Duitsland staat weer op de kalender. Nederlander Max Verstappen zal ook weer deelnemen aan dit seizoen: net als vorig jaar rijdt hij voor het team van Scuderia Toro Rosso.

Ziggo Sport

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt alle races (inclusief trainingen en kwalificaties) ook. Ziggo Sport, de gratis sportzender voor Ziggo-abonnees zal een groot deel van de races ook uitzenden.

Video:

Eén reactie

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.