Olav Mol weer drie jaar Formule 1-commentator bij Ziggo Sport

Olav Mol een nieuw driejarig contract getekend als Formule 1-commentator bij Ziggo Sport. Hij begint daarmee aan zijn 26e jaar in de koningsklasse van de autosport, waarin ook Ziggo Sport zelf inhoudelijk weer een stap vooruit gaat zetten. Dit bericht Grandprixradio op haar website.

Lange vergadering

Olav Mol op de website van Grandprixradio: “We hebben bij Ziggo een lange vergadering gehad over de vorm en inhoud van het Formule 1-programma van 2016. Het programma wordt gemaakt door een enthousiaste club mensen, waarbij inhoudelijk weer een stap gezet wordt om de fans nog beter te bedienen. De fans willen meer content vanaf de circuits en ik ben er blij mee dat we dat ook kunnen gaan bieden. Ik zal niet meer in m’n uppie naar de wedstrijden gaan, waarmee niet alleen de fans, maar ook ik zelf meer mogelijkheden krijg.”

Drie jaar

Na de vergadering tekende Olav een nieuw contract voor de komende drie jaar. “Ik kan mijn 26e, 27e en 28e jaar Formule 1 in mijn agenda gaan zetten”, zei Olav. “En wat ook mooi was om te horen was dat Ziggo Sport-directeur Will Moerer daarbij de Formule 1 als een van de belangrijkste sportpijlers noemde.” Voor 1 maart aanstaande worden alle plannen afgerond en ingevuld.

Formule 1

Het komende Formule 1-seizoen gaat op 20 maart van start in Australië en telt dit jaar 21 races. Dit zijn er twee meer dan in 2015. Dit jaar staat er weer een Grand Prix van Europa op het programma (op het Bakoe Street Circuit, Azerbeidzjan) en de Grand Prix van Duitsland staat weer op de kalender. Nederlander Max Verstappen zal ook weer deelnemen aan dit seizoen: net als vorig jaar rijdt hij voor het team van Scuderia Toro Rosso.

Ziggo Sport

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt alle races (inclusief trainingen en kwalificaties) ook. Ziggo Sport, de gratis sportzender voor Ziggo-abonnees zal een groot deel van de races ook uitzenden.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.