Mediaprogramma ‘Media Inside’ van start bij BNNVARA op NPO3

Vanavond is op NPO3 de eerste aflevering van het mediaprogramma Media Inside te zien bij. Het programma van BNNVARA wordt gepresenteerd door Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. De uitzending begint om 21.50 uur.

Media Inside

Vanaf vanavond kijken Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen, samen met twee wisselende gasten, wekelijks naar de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek in het nieuwe BNNVARA-programma Media Inside.

Interview

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen tijdens een interview. Een vriendschap ontstond en, na een korte carrière als uitbaters van een pannenkoekencaravan, gaan de twee nu voor het eerst samen een tv-programma maken.

Gijs Groenteman: “Vele, vele uren heb ik tegenover Marcel gezeten terwijl wij het medianieuws met elkaar doornemen. Het is hoog tijd dat de rest van Nederland daarvan kan meegenieten.”

De serie telt vijf afleveringen op de zondagavond. Media Inside is vanaf vanavond, 3 januari, om 21:50 uur te zien bij BNNVARA op NPO3.

Meer informatie op website BNNVARA.