Meer Nederlands cabaret te zien op streamingdienst Netflix

Streamingdienst Netflix heeft het aanbod van Nederlands cabaret de laatste dagen sterk uitgebreid. De website Netflix-Nederland bericht dat er vrijdag bijna dertig nieuwe voorstellingen zijn toegevoegd aan het aanbod.

Bert Visscher

Van Bert Visscher is zijn voorstelling Zelden Zoiets Gezien toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Hebben we de drukke Groninger in eerdere programma’s al gezien op onder meer een treinstation, een kermis, een oude kolenmijn en bij een vuurtoren. Ditmaal runt Visscher een klein vliegveld, waar uiteraard weer veel mis gaat.

Voorstellingen

Naast Bert Visscher zijn er ook nieuwe voorstellingen van Pieter Derks, Guido Weijers, Theo Maassen, Sara Kroos, Freek De Jonge en Najib Amhali vanaf nu te zien op de streamingdienst. De voorstelling Licht van Youp van ’t Hek wordt vanaf 10 september toegevoegd aan het aanbod.

Narcos

Volgens de website wordt september een drukke maand voor de Netflix-kijkers met veel nieuwe series. Vanaf 1 september zal het derde seizoen van de “original” Narcos te zien zijn. De eerste twee seizoenen van Narcos draaiden om de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar.

Vanaf het derde seizoen zal het Cali Cartel een belangrijke rol gaan spelen in de serie Narcos. Netflix heeft ook nog een vierde seizoen besteld van de serie.

Star Trek Discovery

Eind september zullen er wekelijks nieuwe aflevering te zien van de nieuwe serie Star Trek Discovery.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=Ory6b2EJ3Bk