Michiel Borstlap en Michael Pilarczyk tekenen bij Classic FM

microfoonClassic FM versterkt haar presentatie-team met Michiel Borstlap en Michael Pilarczyk. Dit bericht de eigenaar van Classic FM, Skyradiogroup, in een persbericht.

Michiel Borstlap is vanaf morgen iedere vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur op de zender te horen met zijn programma Michiel Backstage. Hierin praat de wereldberoemde pianist met vrienden, aanstormend talent en andere mensen uit de wereld van de klassieke muziek.  Ook Michael Pilarczyk zal zich aan Classic FM verbinden. 

“Fantastisch dat deze twee mannen zich aan Classic FM hebben verbonden. Beiden vertegenwoordigen precies wat wij als zender uit willen stralen: ze zijn jong, fris, energiek en hebben passie voor klassieke muziek. Michiel Borstlap heeft op de meest prestigieuze podia ter wereld gestaan en zijn adressenboekje staat bol van de interessante namen. Genoeg stof voor een prachtig programma. Michael Pilarczyk is een zeer goed en ervaren radiomaker en daarnaast ook een echte liefhebber van lichte klassieke muziek. Een fijne aanvulling voor Classic FM!”, aldus Philip Alberdingk Thijm, CEO van de Skyradiogroup.