Vlaanderen: Music for Life 2012 van start

studiobrusselMet het lied ‘The Fear’ van Ben Howard is de Vlaamse radiozender Studio Brussel vrijdag gestart met een week Music for Life. Vanaf 14 tot en met 21 december presenteren twaalf DJ van de Vlaamse publieke muziekzender Studio Brussel Music for Life.  Music for Life stelt dit jaar dementie in de kijker en startte dan ook met een zogeheten ‘song for life’, een herinnering waaraan een muzieknummer gelinkt is. Het lied ‘The Fear’ van Ben Howard kreeg de eer die eerste plaat van editie 2012 te zijn.

 

Geen Glazen Huis
Voor het eerst sinds 2006 wordt wel afgestapt van het concept van het Glazen Huis en de daarbijhorende fondsenwervingscampagne. Als alternatief wil Studio Brussel ‘badges for life’ verkopen. Wanneer radiopresentatoren niet live op radio te horen zijn, trekken ze op pad in Vlaanderen om mensen persoonlijk te bedanken voor het dragen van zo’n badge for life. 

De twaalf deelnemende DJ’s zijn Kirsten Lemaire, Sam De Bruyn, Otto-Jan Ham, Siska Schoeters, Lisa Smolders, Stijn Van de Voorde, Ilse Liebens, Bram Willems, Linde Merckpoel, Joris Lenaerts, Christophe Lambrecht en Ayco Duyster. De badges zijn beschikbaar in alle krantenwinkels in Vlaanderen en kosten 1 euro per stuk.

Op televisie en radio
Je kan luisteren naar Music For Life van 14 december om 16 uur tot vrijdagavond 21 december via Studio Brussel. Studio Brussel is in Zuid-Nederland te ontvangen via de ether en in een groot deel van Nederland via zowel de analoge als digitale kabel. Daarnaast zendt Studio Brussel uit via de satelliet. Via stubru.be/live kan je ook 24/24 live kijken. Op weekdagen zie je Music For Life telkens van 6 tot 12 uur op VRT één en ’s avonds van 20 tot 6 uur kan je volgen via VRT OP12.

Meer informatie via: http://www.stubru.be/