De Warmste week: ‘Music for Life’ van start op VRT Studio Brussel

Tot kerstavond kamperen Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems samen een week lang in de kou in het kader van VRT’s Music for Life.

De Warmste Week

Samen met alle Vlamingen maken ze van de week voor kerst opnieuw de Warmste week van het jaar. Alle radio- en tv-zenders van de VRT doen mee dit jaar mee aan de Warmste week. De Warmste Week van Music For Life is vanaf vandaag 24 uur per dag live te volgen op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en via de televisie op
Eén, Eén+ en Canvas.

Kamperen

Linde, Eva en Bram maken een week lang live radio vanop het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Samen met de Vlamingen en meer dan duizend goede doelen maken ze er de Warmste Week van het jaar van. Ze draaien verzoekplaten en ontvangen er honderden Vlamingen die een actie organiseerden.

VRT-toren in vuur en vlam

De iconische VRT-toren in Schaarbeek verandert een week lang in een toorts die brandt voor alle goede doelen van Music for life. Op 18 december zal Stijn Van de Voorde officieel de vlam van de Warmste week aansteken. Stijn leeft die week op de VRT-toren en waakt over de vlam. Per uur dat hij op de toren blijft, gaat er 100 euro naar alle goede doelen van Music for life.

De Warmste Radio

Op de slotdag van Music for life, op zaterdag 24 december, is er de Warmste radio, een gezamenlijk radioprogramma dat tegelijk uitgezonden wordt op Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel en gepresenteerd wordt door radiostemmen van de vier VRT-radiozenders.

Dennis van den Buijs (Radio 1), Britt Van Marsenille (Radio 2) en Tom De Cock (MNM) doorkruisen ook een week lang het land en brengen voor hun radionet verslag uit van de vele warme acties in Vlaanderen.

Uitzendingen

Een overzicht van alle uitzendingen van Music for Life vind je hier. Studio Brussel zelf is in Zuid Nederland te ontvangen via FM en DAB, vrijwel alle (digitale) radiopakketten in Nederland en wereldwijd via Internet.

Sociale media:

https://www.instagram.com/p/BOJjwKAhtxj/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.