Nashville FM en NashvilleTV komen samen met nieuwe website

Twee media die zich richten op countrymuziek komen gezamenlijk met een nieuwe website. De nieuwe website van NashvilleTV en Nashville FM is sinds kort online.

Samenwerking

De nieuwe televisiezender NashvilleTV, die zich richt op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek, is een samenwerking aangegaan met internetradiostation Nashville FM. De twee muziekzenders delen voortaan de website nashvilletv.nl/nashvillefm.nl, waar de liefhebber terecht kan voor onder meer het laatste countrynieuws, een concertagenda, een wekelijkse nieuwsbrief, recensies, programma-info en live radio- en tv-uitzendingen.

Internationaal platform

NashvilleTV en Nashville FM zijn mediapartners geworden vanuit de ambitie om alle countryliefhebbers te bereiken. Naast de gezamenlijke website versterken zij elkaar ook op andere manieren, bijvoorbeeld door cross-promotie. De doelstelling is om een internationaal platform te vormen voor de Europese country-community.

‘IJzersterke tandem’

Directeur Gerard Ardesch van NashvilleTV: “Met Nashville FM weten we ons verzekerd van gepassioneerde en professionele countrykenners die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van zowel onze zender als de country-community in zijn geheel. Samen vormen we een ijzersterke tandem. Nashville FM’s Ruud Kegel: “Door de samenwerking met de televisiezender wordt de promotie van countrymuziek flink uitgebreid en uiteindelijk is de countryliefhebber hier de winnaar.”

Radio en televisie

NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord en biedt een 24-uurs programmering met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. Nashville FM, dat grote bekendheid geniet bij liefhebbers van country en aanverwante muziekstijlen, is de opvolger van Country FM dat van 1998 tot eind 2003 in miljoenen huishoudens was te ontvangen via de kabel. Nashville FM opereert tegenwoordig als een stichting en is alleen te horen op Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.