Nashville TV en Schlager TV te zien bij CAI Harderwijk

Kabelaar CAI Harderwijk heeft sinds deze week twee nieuwe televisiezenders toegevoegd: Nashville TV en Schlager TV. 

CAI Harderwijk

De twee televisiezenders zijn toegevoegd aan het CAI-basispakket van de kabelmaatschappij. Nashville TV is te ontvangen op digitaal CAI-kanaal 104 en Schlager TV wordt uitgezonden op digitaal CAI-kanaal 105.

SKV

Vorige week werd Nashville TV ook al toegevoegd aan het digitale televisiepakket van kabelaar SKV uit Veendam. Bij deze kabelaar was Schlager TV al opgenomen in het aanbod.

Muziekkiosk

Beide zenders zijn een initiatief van de Muziekkiosk van de Nederlandse mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch en bestaat op dit moment uit hun drie muziekzenders: TV Oranje, Schlager TV en het nieuwe Nashville TV. Met de Muziekkiosk richten zij zich in eerste instantie op Nederland, maar de zenders komen ook beschikbaar voor de buitenlandse markt. Het voornemen bestaat om de Muziekkiosk binnen afzienbare tijd uit te breiden met andere muziekstijlen.

Nashville TV

Nashville TV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips. TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda.

Op Schlager TV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.