National Geographic WILD is zender van de maand bij Ziggo en KPN

In de maand februari is National Geographic WILD de zogenaamde zender van de maand bij onder andere Ziggo en KPN. De televisiezender komt deze maand met de zogenaamde Big Cat Month.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Big Cat Month

Bij onder andere KPN en Ziggo is National Geographic WILD de zender van de maand. Vrijwel iedere tv-kijker in Nederland kan daardoor op de zondagavonden kijken naar spectaculaire premières van Big Cat-documentaires. Naast de programma’s gebruikt National Geographic de maand om het Big Cats Initiative onder de aandacht te brengen. Met dit initiatief steunt National Geographic wereldwijd onderzoek en kennisoverdracht over grote katten.

Spotlight op vier grote katten

Tijdens de Big Cat Month zijn vier weken lang de mooiste documentaires over majestueuze katachtigen te zien op Nat Geo WILD. In elk van de vier weken van februari staat een andere grote kat centraal. In de eerste week is dat de leeuw, gevolgd door de luipaard, de tijger en de poema. Iedere zondag om 18.00 uur gaan nieuwe programma’s in première over de big cat van de week. Naast de speciale premières is gedurende de maand meer dan 80 uur aan grotekattenprogramma’s te zien.

Kijken

Bij Ziggo is de televisiezender te zien op kanaal 204 en via de app en website van Ziggo GO. Bij KPN is de zender van de maand te volgen via kanaal 28.

Verder is National Geographic WILD bij de providers Delta, Tele2, Caiway, Online.nl en CanalDigitaal het hele jaar door te bekijken in het digitale basispakket. Een overzicht van alle kanalen vind je hier.

Sociale media: