Nederlandse dag WK Darts live op RTL7

Vandaag komen er op het PDC WK Darts in Londen maar liefst vier Nederlanders in actie. Alle wedstrijden in deze tweede ronde van het WK Darts zijn live te volgen via RTL7.

Tweede ronde

De uitzending op RTL7 begint om 14.00 uur. Vanmiddag komen de Nederlanders Benito van de Pas en Vincent van der Voort in actie in de tweede ronde van het PDC WK Darts. De belg Dimitri Van den Bergh is de tegenstander van Benito van de Pas. Van de Pas won in de eerste ronde overtuigend van de Duitse jeugdkampioen Max Hopp met 3-1. Vincent van der Voort heeft als tegenstander Kyle Anderson.

Barneveld en Van Gerwen

Vanavond vanaf 20.00 uur komen de Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen in actie in Alexander Palace in Londen voor hun wedstrijd in de tweede ronde. Raymond van Barneveld heeft als opponent de voormalige wereldkampioen van de concurrende bond BDO: Stephen Bunting. Michael van Gerwen moet het in de tweede ronde opnemen tegen Darren Webster.

Zaterdagavond verloor de Nederlander Christian Kist in zijn tweede ronde partij de wedstrijd van Dave Chisnall met 1-4. De Nederlander Jelle Klaasen moet dinsdag 29 december aan de bak. Hij moet zijn tweede ronde partij spelen tegen Mervyn King.

Live op RTL7

Het WK Darts is live te volgen via RTL7. Daarnaast worden alle wedstrijden uitgezonden via een livestream op de website rtl7darts.nl. Het WK Darts wordt van live commentaar voorzien door het vaste duo Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper. Het toernooi nog tot en met zondag 3 januari 2016.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.