Negende editie Q-top 1000 zondag van start

qmusicOnder de titel ‘De lijst van je leven’ start Q-music vandaag met de Q-top 1000. De lijst met de 1000 beste nummers ooit gemaakt, is samengesteld door de Q-luisteraar. Vorig jaar stond Adele met ‘Someone Like You’ op nummer 1, ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen op 2 en Coldplay bezette de derde plaats met ‘The Scientist’.

Music & content director Rob Ester: “De Q-top 1000 is inmiddels een echte traditie op Q-music. Dit jaar zenden we de lijst alweer voor de 9e keer uit. Het is en blijft nog steeds de meest gevarieerde allertijdenlijst van Nederland. Naast populaire Q-artiesten als Coldplay, Adele en Black Eyed Peas, en natuurlijk de klassiekers van Queen, The Beatles en zelfs Elvis Presley, vind je ook hiphophelden Eminem, Jay-Z en dance-acts als Tiesto, Faithless en Underworld in de Q-top 1000. Het gaat echt alle kanten op, want de Q-luisteraar heeft een brede smaak.”

De Q-top 1000 start vandaag om 10.00 uur en eindigt vrijdagmiddag 15 november 18.00 uur. Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, Q-music app, via q-music.nl of DAB+.