Negende seizoen The Voice of Holland van start op RTL 4

Vanavond gaat het negende seizoen van start van de populaire talentenjacht ‘The Voice of Holland’. De eerste uitzending is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lil Kleine

Er is een nieuwe coach te zien bij dit seizoen: Lil Kleine. Met Lil Kleine als nieuw gezicht is de coach-samenstelling meer divers en de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerde titel.

Heftig

De onderlinge competitie tussen de coaches is dit jaar wederom heftig. Lil Kleine brengt naast een flinke dosis enthousiasme en humor ook een lading aan kennis, gouden platen, nummer 1-hits en ervaring op het gebied van hiphop mee. Met zijn laatste nummer 1-hit ‘Verleden Tijd’ verbrak Lil Kleine samen met Frenna het Nederlandse Spotify record voor de meeste streams in 24 uur. Dit betekent dat het niet meer zo vanzelfsprekend is dat al het raptalent voor de langstzittende coach, Ali B, kiest.

Blind Auditions

In zeven afleveringen met Blind Auditions stellen de coaches hun teams samen die in de daaropvolgende Battles gehalveerd worden. In The Knockouts bepalen de coaches met welke drie talenten zij de liveshows in gaan.

Presentatie

De presentatie ligt dit seizoen in de vertrouwde handen van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. De winnaar van ‘The voice of Holland’ wint dit jaar naast een platencontract ook nog eens 50.000 euro en mag een videoclip opnemen in Zuid-Afika.

RTL 4

De eerste uitzending van dit seizoen is vanavond, vrijdagavond 2 november, vanaf 20.30 uur te zien op RTL 4.

Sociale media:

https://www.facebook.com/thevoiceofholland/videos/168574014093152/