Netflix breidt aanbod uit met nieuwe series en films

Streamingdienst Netflix heeft aan het einde van het jaar haar aanbod met films en series uitgebreid. Vandaag, zondag 30 december, verschenen er ongeveer 60 nieuwe titels in het aanbod van de aanbieder. Dit blijkt uit informatie van de website Netflix-Nederland.

Uitbreiding

Zo zijn vandaag onder andere de Nederlandse films Liever Verliefd, Pluk van de Peteflet, Abeltje en De Griezelbus toegevoegd aan het aanbod. Daarnaast zijn er ook internationale filmtitels als Rambo, Der Untergang, 50/50, Zero Dark Thirty, Brooklyn’s Finest en The Bank Job toegevoegd.

Series

Ook zijn er een aantal series toegevoegd aan het aanbod zoals Teen Titans Go! (4 seizoenen), Hymn of Death (1 seizoen), Instant Hotel (1 seizoen) en Selection Day (1 seizoen).

Record voor film Bird Box

Sinds kort is ook de Netflix Original-film Bird Box te zien op de streamingdienst. Volgens de streamingdienst heeft een recordaantal abonnees de film met Sandra Bullock in de hoofdrol gezien. Meer dan 45 miljoen abonnees hebben de thriller inmiddels bekeken.

Januari

Ook voor het nieuwe jaar heeft Netflix weer een aantal nieuwe series aangekondigd. Zo zijn in de maand januari nieuwe afleveringen te zien van Suits (seizoen 6), Star Trek Discovery (seizoen 2), Grace and Frankie (seizoen 5), Unbreakable Kimmy Schmidt (seizoen 4, deel 2) en How to get away with Murder (seizoen 4).

Sociale media: