Netflix breidt in juni uit met nieuwe series en films

Streamingdienst Netflix breidt het aanbod van films en series in juni verder uit. Zo is vanaf 5 juni een nieuw seizoen van Black Mirror te zien.

Black Mirror

De sciencefiction-serie Black Mirror gaat bij de streamingdienst haar vijfde seizoen beleven. Elke aflevering van Black Mirror heeft een andere cast en een losstaande verhaallijn, waarmee het een zogeheten anthologieserie is. Overkoepelend thema vormen de snelle technologische ontwikkelingen in de 21e eeuw, mogelijke verdere ontwikkelingen en hoe deze de werkelijkheid beïnvloeden. De uitzendrechten van de serie lagen oorspronkelijk in handen van het Engelse Channel 4 en zijn inmiddels overgegaan naar Netflix.

Designated Survivor

Netflix biedt vanaf 7 juni ook een nieuw seizoen van de serie Designated Survivor. De eerste twee seizoen van de serie werden nog gezamenlijk door ABC en Netflix geproduceerd. Het derde seizoen is alleen door Netflix geproduceerd. Designated Survivor is een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega’s omkomen. De designated survivor wordt gespeeld door Kiefer Sutherland.

Dark

Verder is vanaf 21 juni het tweede seizoen van de Duitse Netflix Orginal Dark te zien op de streamingdienst. Voor de liefhebbers van Glee is er ook goed nieuws: Alle zes de seizoenen zijn vanaf 30 juni te zien op Netflix.

Films

Daarnaast voegt Netflix ook een groot aantal nieuwe films toe in juni zoals The Hangover Part III, Dummie de Mummie 2 en Dunkirk.

Sociale media: