Netflix breidt Nederlands aanbod verder uit

Streamingdienst Netflix heeft haar aanbod met Nederlandse films en series deze maand verder uitgebreid. Daarnaast zijn ook een groot aantal Amerikaanse series en films toegevoegd in de maand november.

Nederlands aanbod

Sinds 1 november zijn de series Bellicher (2 seizoenen), Johan: logisch is anders (1 seizoen) en La Famiglia (1 seizoen) toegevoegd aan het aanbod van de Amerikaanse streamingdienst. La Famiglia is in 2016 uitgezonden door de AVROTROS op NPO 1.

De serie Bellicher: De Macht van meneer Miller is in 2010 uitgezonden door de VPRO. De serie, gebaseerd op het boek van Charles den Tex, is nu te zien op Netflix. De serie is overigens ook te zien bij de streamingdienst Videoland van RTL.

Nieuw op Netflix is ook de serie Johan: logisch is anders. De vierdelige serie van de VPRO brengt het leven van ‘JC’ in kaart vanaf zijn vroege jeugd in Betondorp tot aan zijn uiteindelijke trainerschap bij FC Barcelona.

Internationaal

Deze maand voegt Netflix ook een aantal internationale series toe. Zo is vanaf vandaag, vrijdag 2 november, het zesde en laatste seizoen te zien van de serie House of Cards. Op vrijdag 9 november wordt het tweede seizoen van de serie Sinner toegevoegd aan het aanbod. Vanaf vrijdag 16 november is Narcos te zien met haar vierde seizoen: Mexico.

Sociale media: